Course Agenda

303001								
Summit Series 1 - Water Communications								
Wednesday, September 30, 2020								
Start	End							
Time	Time	Title	Time	Speaker				
8:00am	8:15am	Introduction	15 min	Steven				
				Stephanie Corso and Arianne				
8:15am	9:00am	Opening Keynote	45 min	Shipley				
		Lure With Lizard Brain Lingo: How To Get What						
9:00am	9:30am	YouWant Through Mindfully Crafted Messages	30 min	Karen DeBaker				
9:30am	10:00am	River Reborn: 50 Years, 20 Minutes	30 min	John Gonzales				
10:00am	10:15am	Networking Break	15 min					
		Re-envisioning Strategic Planning for						
		Community-Based Water Management –		Amanda Watson and Colin				
10:15am	10:45am	Innovative Stakeholder Solutions	30 min	Hickman				
		What If? Building An Effective Storytelling						
10:45am	11:15am	Team	30 min	Greg Wukasch				
11:15	11:30am	Closing Remarks	15 min	Cathy Bernardino-Bailey				
11:30	12:00pm	Networking	30 min					

Summit Series 2 - Nutrients							
Wednesday, October 28, 2020							
Start	End	Title	Time	Speaker			
8:30am	8:45am	Opening Remarks	15 min	Rick Kelly (B&C)			
8:45am	9:15am	Operator Insights on Maintaining and Recovering Biological Phosphorus Removal	30 min	Brent Deyo			
9:15am	9:45am	Data-Driven, Long-Range Forecasting of Biological Phospohrus Removal (BPR) Stability	30 min	Dr. Keaton Lesnik			
9:45am	10:15am	The Day I took Control of My Struvite Problem, or the Benefits of a Whole Plant Nutrient Balance	30 min	Adam Klein			
10:15am	10:30am	Break	15 min				
10:30am	11:00am	Integrated Planning at the Intersection of Nutrients, Toxics, Unregulated Compounds, and Climate Change	30 min	Dave Clark/Haley Falconer			
11:00am	11:30am	Technologies for Nutrient Removal in Small or Decentralized Wastewater Treatment Plants	30 min	Dr. Raj Chavan			
11:30am	12:00pm	Sidestream and Mainstream Deammonification for Innovative Nitrogen Removal	30 min	Dr. Li Lei			
12:00pm	12:30pm	Networking	30 min				